More issues than VOGUE

IMG_0841edit

Mijn droombaan zou zeker weten editor zijn bij VOGUE. Doordat dit tijdschrift in 2011 ook een Nederlandse uitvoering kreeg, is deze droom een stuk dichterbij gekomen! Dit grijze shirt van VOGUE is een limited edition van de maand juni. Je kreeg hem gratis als je het tijdschrift kocht. Een ontzettend leuk cadeautje als je het mij vraagt! Ik ben naar Breda afgereisd om de foto’s te maken met vriendinnetje Kirsten Schoeber. Het was een mooie, zonnige dag wat het extra leuk maakte om de foto’s te schieten. Ik combineer hier het grijze VOGUE shirt met een bohemian haarbandje van de Sacha en mijn zwarte highwaisted broek van de Pieces. Om de outfit af te maken pakte ik mijn Roshes Army van Nike weer uit de kast. Hier horen eigenlijk neon groene veters in, maar om ze wat meer bij mijn outfit te laten passen heb ik die veters omgeruild voor een zwart paar. IMG_0844editIMG_0850editIMG_0793edit2IMG_0827editIMG_0862editIMG_0846edit

Headband: Sacha | Shirt: VOGUE | Jeans: Pieces | Shoes: Nike Roshe | Watch: Michael Kors | Bracelets: New Look | Nailpolish: OPI Mod About You

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s