Noisy May

Schermafbeelding 2014-08-07 om 00.49.07P1030352 1
Skirt: Noisy May | Cropped top: Noisy May

De Vero Moda, een winkel waar ik zelden naar binnen loop. Geen idee waarom, de kleding vond ik de laatste jaren wat minder leuk geworden. Tot ik de tip kreeg dat ze daar grijze midi shirts verkochten, en laat ik daar al een tijdje naar op zoek zijn! Het merk waar de rok van is, heet Noisy May. Nooit eerder had ik van dit merk gehoord en na wat zoekwerk kwam ik er achter waarom. Het merk komt uit 2013 en richt zich oorspronkelijk alleen op jeans. Gelukkig maakte ze ook de grijze rok waar ik al zo lang naar op zoek was, met de perfecte lengte! Ik kan niet wachten om jullie de rok in een outfitpost te laten zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s