HOW TO: verzorgde handen

Schermafbeelding 2014-08-07 om 00.05.31

P1030554 1P1030558 1P1030562 1 P1030565 1Handen zeggen meer dan je denkt. Zachte handen met mooie verzorgde nagels geven een veel betere indruk dan nagels met een zandrandje eronder. Nu weet ik dat niet iedereen gezegend is met een tiental sterke, gezonde nagels. Daarom hier een paar tips waarbij ik ook mijn favoriet uitlicht:
/ Veil je nagels altijd in plaats van ze te knippen. Als je ze in één richting veilt voorkom je dat je natuurlijke nagelgroei breekt en zo worden je nagels langer en sterker.

/ Gebruik altijd een basecoat onder je nagellak. In nagellak zitten schadelijke stoffen. Door een basecoat te gebruiken voorkom je dat die stoffen in je nagel zelf trekt.

/ Haal je nagellak eraf met een remover zónder aceton. Aceton is veel te agressief. Natuurlijk zorgt het ervoor dat je nagellak er snel vanaf is maar het zorgt er helaas ook voor dat je er zachte, kwetsbare nagels voor terug krijgt.

/ Last but not least: Lush Lemony Flutter. Dit product wordt al jaren zo ontzettend gehyped door beautybloggers. En dat is ook niet gek! Er zitten verschillende soorten oliën in waaronder cacaoboter, soya olie en kokosolie. Deze olie smeer ik elke dag op mijn nagelriemen en ze voelen daarna meteen zo verzorgd aan. De grote voordelen van dit product zijn dat je maar een heel klein beetje nodig hebt en het heerlijk naar citroen ruikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s