Soft and GentleNee, mijn huid is niet zo gezond als het eruit ziet. Na een laag crème en foundation gooi ik er nog een poedertje overheen om de boel mat te maken. Toch wil ik die natuurlijke glow terug, want dit zorgt voor een gezonde gloed. Mijn huid moet mat en glanzend zijn op de juiste plekken. Vandaar dat ik Mac Soft and Gentle er graag bijpak om mijn jukbeenderen wat te accentueren en mij dat beetje glow terug te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s