It’s a brow thing

Untitled-1 jkkjheg Ze is pas net 22 jaar maar heeft nu al de grootste shows op haar naam staan. Zo heeft Delevingne gelopen voor onder andere Chanel, Stella McCartney en natuurlijk mijn favoriete show: Victoria’s Secret. Op haar tiende stond ze al in de Italiaanse Vogue. Haar wenkbrauwen vielen toen al op. Deze zijn dan ook haar handelsmerk geworden. Onlangs werd het model nog gespot zonder wenkbrauwen voor de show van Givenchy. Gelukkig maar was dit allemaal make-up. Menig vrouw laat zich namelijk maar al te graag inspireren door deze blondine. Een poeder om je wenkbrauw op te vullen is al lang niks nieuws meer. Maar je wenkbrauwen tatoeëren of een wenkbrauwtransplantatie ondergaan? Dat zien we steeds meer. Wat Cara zelf te zeggen heeft over haar wenkbrauwen? “Just don’t pluck them. I mean, I do, obviously, a little bit, because otherwise I’d have a monobrow, but it’s just about keeping them wild, keeping them free and woolly.”

          

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s