Some favorites of mine

Schermafbeelding 2014-10-03 om 22.41.42 Een lief vriendinnetje van mij, Kirsten Schoeber, maakte deze mooie foto’s van mijn favoriete make-up. Het Chanel flesje is al helemaal leeg, want wauw wat is deze parfum heerlijk! Het was de roze versie van de Chance lijn. De Mac highlighter heb ik eerder in een artikel al beschreven. Deze skinfinish gebruik ik al meer dan een jaar elke dag en lijkt nog zo goed als nieuw. Voor de rest zie je een Lush scrub voor zachte lippen en verschillende OPI lakjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s