Today’s outfit

Schermafbeelding 2014-10-07 om 15.33.09Vandaag een outfit waar een kledingstuk centraal staat die normaal niet zo snel zichtbaar is. Je BH zichtbaar dragen kan namelijk een beetje trashy zijn. Wil je je BH als accessoire dragen, zorg er dan voor dat je niet naar die felroze of die met luipaard printje grijpt. Slimmer is het om voor een mooie, kanten BH te gaan. Een zwarte kun je met vrijwel alles combineren. De BH die ik aan heb is van Forever21. Hij heeft geen sluiting, waardoor ik vooral de achterkant van deze BH heel mooi vind. Door hem te combineren met mijn Levi shortje, is het een vrij ’s zomerse outfit. Voor een avondje uit kan je die prima vervangen door een mooie skinny.

Schermafbeelding 2014-10-07 om 15.53.49

Een reactie op “Today’s outfit

  1. Waauw wat een mooi idee, heel vaak hebben meiden het idd aan met een niet zo’n mooie of huisdskleur bh. Op deze manier is het echt super!
    Liefs cynthia

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s