Oh Christian..

1
2 3 4

Ondanks dat Christian Grey hoog op de vrouwelijke wishlist staat, denk ik dat Christian Dior misschien nóg een stapje hoger staat. Dior is een high-end merk dat mij vooral erg klassiek aandoet. De Dior Rouge lippenstiften zijn mijn favoriet. Ze verzorgen je lippen goed en blijven heel erg lang zitten. Ik heb twee kleuren: nummer 999 en nummer 775 in de kleur Darling. Beide kleuren kwamen vorig jaar in de collectie. De rode variant, nummer 999, is een klassieke rood. Ik denk dat dit de mooiste kleur rood is die ik mijn bezit hebt. Hij dekt in één laagje en blijft zitten tot je iets gaat eten. Dan is het wel tijd om na afloop even bij te stiften. De kleur Darling heb ik gekocht voor iedere dag. Ook deze is dekkend en blijft zitten tot je iets eet. Omdat deze wat minder fel is, zie je het minder snel als hij een beetje vervaagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s