HOW TO: Halloween Hand door Fenna

DSC_0201DSC_0202DSC_0206

Bekijk de video in HD!

Nog een weekje en dan is het weer zo ver: Halloween! Ook al vieren we het in Nederland niet zo erg als in het buitenland, toch leek het mij een leuke gelegenheid om een tutorial op te nemen. Anders is het alvast een tutorial voor carnaval. Alle producten kun je kopen in de carnavalswinkels, maar online is het vaak een stuk goedkoper en het hele jaar door te verkrijgen. Ik heb de hulp van mijn zusje Fenna ingeschakeld, dit omdat zij ontzettend veel met schmink doet. Vooral enge dingen zijn haar specialiteit. Kijk mee hoe zij haar gezonde arm omtovert tot een bloederige, stervende arm.

DSC_0209

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s