A man with a watch knows what time it is; a man with two watches is never quite sure

1 2 3 4

Het gevoel dat je na maanden hard werken bij je bijbaantje eindelijk kan kopen waar je al die avonden voor hebt moeten zwoegen. Dat had ik toen ik mijn Michael Kors horloge kocht. De zilveren is inmiddels al meer dan drie jaar oud en nog steeds ben ik er zo blij mee! De datum klopt niet meer en aangezien ik geen garantie meer heb laat ik het zo. De tijd tikt wel nog vrolijk verder, en dat is de belangrijkste reden om een horloge om te hebben. Ik draag vrijwel nooit armbandjes dus voor mij is een horloge ook echt een sieraad, een eyecatcher die mijn outfit afmaakt. Toen ik de zilveren kocht, spookte de gouden ook al door mijn hoofd. Na twee en een half jaar heb ik de gouden er ook bij. Perfect, want nu kan ik élke outfit afmaken met een mooi horloge om mijn pols. Ik hou van tijdloze sieraden, daarom hebben beide horloges geen steentjes of een overdreven bandje. Zo weet ik dat ik ze nog heel veel jaren met plezier om ga hebben.

2 reacties op ‘A man with a watch knows what time it is; a man with two watches is never quite sure

  1. Aah wat mooi! Weer een item wat op mn wishlist erbij komt.
    Je weet toch wel dat je de datum heel makkelijk kan aanpassen?
    Je moet dat ding om de tijd te veranderen niet helemaal eruit trekken maar half zeg maar, en dan kan je de datum aanpassen!
    Ik hoop dat het lukt 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s