Pepe on my shoulders

2 3 4 5 Schermafbeelding 2014-10-20 om 19.12.19

Ik bek gek op deze jas van Pepe Jeans! Ik kocht hem voor maar 3 euro in een vintagewinkeltje. Een paar weken daarvoor had ik net mijn Levi’s spijkerjas gekocht, voor 45 euro. Dat vond ik al een koopje. Toen ik deze jas dus vond kon ik niet geloven dat hij zo goedkoop zou zijn! Vandaag laat ik ook meteen zien hoe ik mijn Stan Smiths combineer. Lekker simpel en comfortabel. Ik vind het de laatste tijd steeds leuker om mijn jas om mijn schouders heen te dragen, dus vandaag ook weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s