Girlcrush: MAJA WYH

Ik ben gek op deze vrouw die moeiteloos de stijl van de Olsen twins kopieert. Jaren geleden begon mijn liefde voor de tweelingzusjes. Nu ze bijna getrouwd zijn en veel minder vaak de openbaarheid opzoeken dan voorheen, ben ik ontzettend blij dat hun stijl toch voortleeft! En dat in de vorm van Maja Wyh. Bekijk hieronder mijn favoriete foto’s van Maja. Ook heb ik een inspiratiecollage voor jullie gemaakt met wat kleding die ik in de stijl van Maja vind passen. Ze draagt veel – heel veel – laagjes en grote oversized kleding, zonder dat ze de vrouwelijkheid verliest.

Schermafbeelding 2014-10-21 om 22.23.54

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s