Not Vera Wang

Vandaag ligt de nieuwe collectie van Alexander Wang in onze H&M’s! Menig fashionista staat al een paar uur voor de opening in de rij, om wat exclusieve items te bemachtigen. Ikzelf vind de collectie ontzettend leuk. Edgy printjes en donkere kleuren. De items zijn makkelijk te combineren en de zwarte trui zou ik graag in mijn kast willen hebben hangen. Om te vieren dat de collectie vanaf vandaag in de winkels ligt, heb ik vier verschillende items uit de collectie gebruikt om vier verschillende inspiratie borden mee te maken. Omdat de items vrij edgy zijn, heb ik de borden ook een beetje zo gemaakt. Hope u like it!

Schermafbeelding 2014-10-24 om 19.45.28Schermafbeelding 2014-10-24 om 19.45.39Schermafbeelding 2014-10-24 om 19.46.23 Schermafbeelding 2014-10-24 om 19.46.34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s