Een kijkje in mijn playlist

Vandaag laat ik een paar van mijn favoriete artiesten zien. Ik doe dit niet door simpelweg wat liedjes te laten zien, maar door een sfeercollage te laten zien. Zo krijg je meteen een beeld van het soort muziek dat deze artiesten maken. Ik heb mijn favoriete nummers ook in de collage verwerkt. Het zijn dus niet zomaar wat woorden, maar nummers die bij de artiest horen.

Schermafbeelding 2014-10-31 om 19.39.50Schermafbeelding 2014-10-31 om 20.41.04Schermafbeelding 2014-10-31 om 20.27.40Schermafbeelding 2014-10-31 om 21.03.14Schermafbeelding 2014-10-31 om 20.11.47Schermafbeelding 2014-10-31 om 21.21.51

Ik ben gek op Ben Howard. Zijn concert in Paradiso een paar jaar geleden was prachtig. Zijn nieuwe album is nét uit en in december mag ik hem weer live bewonderen! Mijn favoriete nummer van zijn nieuwe album is ‘In Dreams’. Ook ‘She Treats Me Well’ en ‘The End Of The Affair’ zijn zeker aanraders. Ook Arctic Monkeys wil ik zo graag een keer live zien! Het nieuwe album heb ik in de auto en zet ik op ver boven het gemiddelde volume. Naast dat deze mannen heerlijke muziek maken zijn ze ook nog een ontzettend handsome.
De Queen mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. Misschien compleet anders dan de andere artiesten in dit rijtje, toch staat zij misschien wel on top in mijn lijstje. Beyoncé staat al zo lang aan de top en toch blijft ze vernieuwend. Haar optredens zijn geweldig, zelfs al houd je niet van haar muziek, alleen de show al is iets wat je gezien moet hebben. Naast haar muziek ben ik een groot fan van haar stijl én haar eigen Tumblr pagina.
De groep Haim heb ik pas net ontdekt. Deze drie zussen zijn sinds 2006 een band. Hun edgy stijl vind ik geweldig. De foto’s die ik van de zusjes vind op internet zijn heel inspirerend. Hun nieuwste nummer, My Song 5, draai ik grijs. En dan hebben we nog Alt-J. Alt-J worden door veel mensen als hipster muziek bestempeld. Misschien is dat zo, misschien komt het door de driehoek, wat hun logo is. Dit komt omdat als je de Alt toets en de J toets indrukt op een Apple computer, je een driehoekje krijgt. De mannen heb ik twee jaar geleden op Pinkpop mogen bewonderen. Nu zijn ze terug met een nieuw album en staat ‘Hunger Of The Pine’ op repeat. De mannen hebben voor dit nummer toestemming gekregen van Miley om een sample te gebruiken. Het resultaat vind ik geweldig.
Sam Smith hoor je heel veel op de radio tegenwoordig. Vooral ‘Stay With Me’ is een grote hit. Zijn album vind ik heel fijn om te luisteren, vooral als ik onderweg ben omdat het lekker rustige muziek is, maar niet te saai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s