TIP: Primark minimal necklaces

Stond Primark eerst vooral bekend om de betaalbare statement necklaces, nu zien we steeds meer minimalistische sieraden in de rekken hangen. Dit is een trend die uit Scandinavië komt overwaaien, waar we al veel van dit soort designs zien. Deze kettinkjes zijn maar vier euro en je kan ze op verschillende manieren dragen. Ik vind het leuk om ze alle drie samen te dragen, maar je kan ze ook los van elkaar dragen. Zo kun je eindeloos combineren en dat voor zo weinig geld. De onderste twee kettinkjes zijn mijn favorieten.

3 2 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s