Essie Bordeaux

1 2 35 647 8
Never forget about classy red. En al helemaal niet als het een prachtige dieprode kleur is. Deze kleur is heel chique en geeft je handen een upgrade. Ik heb twee laagjes op mijn nagels. Ik kan helaas weinig zeggen over hoe lang deze nagellak blijft zitten, omdat ik denk dat het geen goede indicatie is. Bij mij bleef deze lak namelijk zo’n twee weken zitten. Dit komt omdat ik hele sterke nagels heb en eigenlijk elk lakje ruim een week blijft zitten. Wel hoor ik altijd hele goede verhalen over Essie, dat het bij mensen met zwakke nagels ook goed blijft zitten dus het is zeker een aanrader.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s