3x leather skirt

Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.07.05
Vandaag heb ik drie keer hetzelfde rokje van het merk TIBI. Hij heet ‘Leather and Gabardine’. Ik heb hem op drie manieren gecombineerd. De eerste combinatie met de Kenzo trui is lekker comfortabel. De laarsjes met een lage hak maken het geheel af. Daarnaast heb ik een setje gemaakt die wat meer alternatief is en ook leuk is om te dragen tijdens het uitgaan. De laatste look is chique en de Jimmy Choo ballerina’s maken deze outfit af. Deze look is een perfecte outfit om te dragen naar het werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s