Pinterest

Ik heb al jaren Pinterest. Een hele tijd was ik verslaafd eraan en bleef ik de hele dag door pinnen zoals je dat noemt. Je post dan een plaatje die je mooi vind en kan deze in een bijbehorende map zetten. Het mooie aan Pinterest is de kwaliteit van de foto’s. Het zijn plaatjes die gecontroleerd worden, dus je weet zeker dat je niet de standaard Google plaatjes te zien krijgt. Ik pin vooral style foto’s en branding foto’s. Om de maand zet ik een ander modeartikel in de spotlight: dit item krijgt dan een eigen bord bij mij waar ik foto’s inzet hoe anderen dit item gecombineerd hebben. Vaak is het een item dat ik ook heb of heel graag wil hebben, zo krijg ik inspiratie hoe ik het zelf kan combineren. Ik laat jullie mijn favoriete pins zien!

Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.19.05 Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.19.19 Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.19.30
Dit is mijn Pinterest pagina. Als je hem wil bekijken klik dan hier. Zoals je ziet heb ik verschillende borden gemaakt. Mijn favoriete bord is het ‘Brandbook’ bord. Op school leer ik veel over graphic design en over hoe merken communiceren. Het is heel mooi om te zien hoe je dit door middel van een brandbook kan doen. Mijn favoriete brandbook is zeker weten die van Acne Studio’s.

Als ik geen zin heb om te sporten, scroll ik door mijn ‘When I don’t feel like doing anything’ bord. Ik heb er heel veel before/after foto’s instaan en hierdoor raak ik weer gemotiveerd. Een ander bord dat echt niet mag ontbreken is het bord ‘The beards’. Hierin vind je alleen maar handsome mannen inclusief baard. Dan is een man pas echt een man, right? Hieronder show ik een paar van mijn favoriete pins, uit verschillende borden van mijn account. Ik heb erbij gezet in welk bord het staat, zodat je zelf makkelijker een kijkje kunt nemen.

Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.32.22Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.36.14Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.38.32Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.44.14Schermafbeelding 2014-10-31 om 22.49.46

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s