It is

9
1
3
4
5
10
7
8Nooit gedacht dat ik €60,00 zou uitgeven aan een boek. Het is niet eens een schoolboek, maar gewoon een boek voor mezelf. Ik ben gek op design en mijn lerares had al vaker design boeken meegenomen naar school. Deze gingen vaak over huisstijlen en logo’s van bedrijven. Dit is precies zo’n soort opzet, maar dan over magazines! Deze kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik twijfelde door de prijs, maar zo’n boek staat zó vol inspiratie dat ik er de rest van mijn leven nog iets aan heb, denk ik. ‘Oh Comely’ is mijn favoriete bladzijde uit het dikke boek. Het boek is niet alleen maar plaatjes kijken, er staat veel informatie over de tijdschriften bij en regelafstand, lettertypes en keuzes voor de foto’s worden ook toegelicht. Yes, ik ben helemaal verliefd op dit prachtige boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s