Girl crush: Kate Moss

Kate Moss is een model waar ik nooit echt een klik mee had. Cara Delevingne daarentegen vind ik geweldig. Toch kan ik Kate Moss na haar mooie Rimmel collecties én fotoshoot met Cara heel erg waarderen. Ik ben vooral gek op haar foto’s van vroeger. Ik laat jullie mijn favoriete foto’s zien en natuurlijk heb ik weer een outfit gecreëerd voor miss Moss, gewoon omdat ik het zo leuk vind om te maken!

Schermafbeelding 2014-10-31 om 23.20.06

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s