Argan Oil

2
3
4
9
5
6
Deze Argan Oil kocht ik een tijdje geleden in Amsterdam, bij de DA op het Leidseplein. Voor dit flesje van 100 ml betaalde ik €2,99. De prijzen bij deze DA liggen altijd lager dan bij andere drogisterijen. Ook de originele parfums en OPI lakjes zijn er bijvoorbeeld een stuk goedkoper.

De olie kun je op handdoek droog haar of op droog haar gebruiken. Het is dus Maroccan Argain oil en de belangrijkste ingrediënten zijn dimethiconol, cyclomethicone en trisiloxane.
Ik heb midden lang haar en gebruik de hoeveelheid zoals ik heb aangegeven op mijn hand. De olie plakt niet maar is wel heel vloeibaar dus snel werken is nodig. Hij trekt snel in in je haar en ruikt lekker. Kijk trouwens naar hoe shiny mijn nagels zijn! Er komt een blogpost aan over hoe ik mijn nagels zo glanzend krijg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s