Schermafbeelding 2014-11-07 om 14.39.281
2
3
4
5
6De feestdagen staan weer voor de deur, vandaar dat ik in de aanloop voor kerst wat van mijn favoriete, luxere producten wil laten zien. Marc Jacobs mag de spits afbijten, omdat dit één van mijn favoriete parfum merken is. Daisy is een frisse, vrouwelijke en vooral ’s zomerse geur. Toch draag ik hem ook lekker in de winter, omdat vrouwelijk en fris altijd kan. Dit is een Eau De Toilette maar ik ruik hem na een dagje werken nog steeds. Dat is wat ik in een goede parfum wil; dat hij lang blijft hangen. En dat doet deze zeker. Zeker een aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s