New Nike Liberty

Schermafbeelding 2014-11-01 om 10.42.19Een outfit met de nieuwe Nike Liberty schoenen. Ik vind deze Airmax versie de mooiste. De combinatie van de zwarte skinny met de bordeaux rode details vind ik ontzettend mooi. Zien jullie het oogschaduw palette van CharlotteTilbury? Deze staat héél hoog op mijn verlanglijstje voor komende kerst! Het zijn zulke mooie kleuren in een nóg mooiere verpakking. Hij heet ‘The Vintage Vamp’ en op de website van CharlotteTilburg staan zelfs minitutorials hoe je dit palette kunt gebruiken, zo leuk! Klik hier om naar de website te gaan en te zien wat ik bedoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s