Girlcrush: Tilly Jayne

Dit knappe meisje genaamd Tilly is pas 22 jaar. Ze woont in Cambridgeshire en haar Engelse stijl is dan ook goed te zien. Haar blonde lange haren heeft ze een jaar geleden ongeveer afgeknipt en sindsdien is het er alleen maar beter op geworden, vind ik. Haar grijze lokken vind ik zó mooi dat ik bijna mijn eigen haar ook deze kleur zou verven. Natuurlijk heb ik ook weer zelf een outfit voor Tilly gemaakt. Kijk mee!

Schermafbeelding 2014-11-04 om 19.33.54

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s