Schermafbeelding 2014-11-12 om 16.06.581
2
3
4

Met het oog op de kerstdagen, heb ik mijn YSL collectie op de foto gezet. De twee Rouge Volupté kleuren heb ik al ruim drie jaar in mijn bezit. Beide kleuren zijn dan ook niet meer verkrijgbaar. De roze is nummer 10. Mijn nieuwste is een Rouge Pur Couture Mat lippenstift. Het is de kleur 207 – Rose Perfecto. Hij komt uit de najaarscollectie en nadat ik hem gekocht had las ik dat er een héle grote run op deze lippenstift is. Alle drie de lippenstiften blijven enorm goed zitten. Ik denk dat deze nog beter blijven zitten dan mijn Dior lippenstiften.

6
7
8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s