Lady on a budget

shoplog
1
3
2
Schermafbeelding 2014-12-10 om 22.45.01
Schermafbeelding 2014-12-10 om 23.14.13
Gister belde een vriendinnetje op of ik zin had om mee te gaan naar de Primark. Ik zuchtte en vertelde haar dat ik daar het hele weekend door al ben om te werken en er dus weinig voor voelde. “Maar Mir, ik heb je al een tijdje niet meer gezien, alsjeblieft, ga nu mee!” Ik liet mij overhalen en een halfuur later stapten we samen de trein in richting Eindhoven.

Omdat ik over 1,5 week naar Londen ga was ik niet van plan om iets te kopen. Maar je weet hoe dat gaat, de sale artikelen zijn dan zó goed afgeprijsd dat je ze wel mee moet nemen. Als eerste kocht ik een clutch, die van €5 naar €2 was afgeprijsd. Hij is vrij groot maar daardoor ook leuk om overdag mee te nemen in plaats van een tas.

Ook kocht ik twee rokjes. De stoffen van beide rokjes vind ik ontzettend mooi en feestelijk. Perfect voor kerst! Ik kon niet geloven toen ze zei voor hoeveel ik het rokje mee mocht nemen. Het bronzen rokje kostte nu namelijk nog maar €1. Al langere tijd wilde ik dit rokje en toen ik hem in het sale rek zag hangen wist ik niet hoe snel ik hem in mijn mandje moest gooien. Ik vind de stof zó mooi en luxe ogen. Het donkerblauwe rokje heeft ook een mooie stof. Het rokje zit strak bij je taille en loopt dan wijd uit. Dit rokje nam ik mee voor €3. Omdat beide rokjes lastig te fotograferen zijn heb ik er weer collage’s van gemaakt. Zo zie je hoe ze vallen (het eerste rokje is wat langer en de tweede loopt wijd uit) en krijg je meteen een beeld hoe ik ze zou combineren.

3 reacties op ‘Lady on a budget

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s