Schermafbeelding 2014-11-17 om 21.19.35
1
Het is december en dus weer tijd voor nóg een parfum review. Dit keer is mijn fa-vo-riete parfum aan de beurt: Alien van Thierry Mugler. Het is niet alleen mijn favoriet, de geur is enorm populair en dat is ook niet gek: deze geur is héérlijk!

2
3
4
5
Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik van het flesje vind. Ik hou van doorzichtige, ouderwetse parfumflesjes en dit is natuurlijk het tegenovergestelde. Wel past de geur heel goed bij het parfumflesje en is het flesje heel herkenbaar. En dat is waar een parfum zeker punten mee scoort.

6
7
De geur wilde ik héél graag en dat wisten mijn vrienden gelukkig maar al te goed! Voor mijn verjaardag hadden ze geld bij elkaar gelegd om mij dit cadeautje te kunnen kopen. Ik ben dan ook zuinig op dit pronkstukje uit mijn parfum collectie, alleen voor speciale gelegenheden gebruik ik hem. Perfect voor kerst over een paar dagen dus!

8
9
De parfum is heel herkenbaar. Hij is mysterieus en donker, maar tegelijkertijd heeft hij ook een vrouwelijke touch. De geur blijf je heel lang ruiken. Laatst had ik hem ’s avonds opgegaan en rook je hem na een nachtje stappen en slapen nog steeds. Dit is precies wat ik wil in een parfum: dat hij lang blijft hangen. Een kleine tip: spray je parfum in je haar. Je haarschubben gaan namelijk open en dicht, waardoor je de parfum steeds opnieuw (en langer!) blijft ruiken. Alien is zeker weten een aanrader voor de feestdagen!

10
11
De kwasten op de foto’s zijn trouwens van Real Techniques, ze zijn zó fijn! Ze pakken de oogschaduw heel goed op en blenden de kleuren mooi met elkaar. Het oogschaduw palette is van W7. Klik hier voor de review van dit palette.

12

2 reacties op ‘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s