Vanavond Victoria’s Secret Show!

Yes, vanavond is het weer zo ver! De show waar ik elk jaar weer naar uit kijk is zeker weten de Victoria’s Secret Fashion Show. Afgelopen dinsdag was hij al te zien op CBS maar vanavond kunnen we de show ook op de Nederlandse televisie zien. Om 22.30 uur dus zeker naar Net5 zappen, waar we onze eigen Doutzen de show zien presenteren.

Ontwerpers en artiesten
Er lopen verschillende Nederlandse modellen mee. Natuurlijk Doutzen, die ook dit jaar weer angel is. Dit betekent dat zij vleugels mogen dragen op de catwalk. Ook Romee Strijd, Bregje Heinen en Maud Welzen komen voorbij geparadeerd. Dit jaar is de eer aan Alessandra Ambrosio en Adriana Lima om de Fantasy Bra’s te showen. De setjes zijn ruim twee miljoen dollar per stuk. De ontwerpen die dit jaar de peperdure pronkstukken heeft mogen ontwerpen is Pascal Mouawad, die doorgaans sieradenontwerper is. De show dit jaar is opgenomen in Londen. De artiesten die de modellen mogen toezingen zijn Taylor  Swift, Ed Sheeran, Hozier en Ariana Grande. Voor Taylor is het alweer de tweede keer dat ze de catwalk mag betreden. Ik kan niet wachten tot Hozier mag optreden, deze man is zó goed live!

Thema’s
Ook zijn de thema’s inmiddels bekend voor dit jaarlijkse evenement. De show wordt geopend door Gilded Angels, Godinnen gehuld in het goud dus. Daarna worden we meegenomen naar exotische landen met het thema Exotic Traveler. We kunnen Aziatische en Indische invloeden terug verwachten in dit thema. We verruilen de Oosterse invloeden voor het thema Fairy Tale. Ik zal je alvast waarschuwen: verwacht grote en sprookjesachtige vleugels bij dit onderdeel van de show! Daarna gaan we terug naar de jaren vijftig met het thema Dream Girl. En dan is het tijd voor één van mijn favoriete onderdelen van de show: de PINK lijn! University of Pink belooft weer een kleurrijk spektakel te worden. Verwacht invloeden van Kenzo (YES, één van mijn favoriete ontwerpers!) en Jeremy Scott. De show wordt afgesloten met Angel Ball. Hier worden dramatische jurken en ontwerpen geshowd.

Dat waren weer heel wat nieuwtjes wat je aanstaande maandagavond kan verwachten. De afgelopen shows waren natuurlijk ook prachtig. Kijk mee naar mijn favorieten van de afgelopen jaren!

1 23 4 56Wat ik zo leuk aan de show vind, is dat de modellen niet extreem dun zijn. Ze zijn vooral fit. Ik vind het knap hoe ontzettend hard zij kunnen werken voor hun killer body dat ze nu hebben. Ook is de show lekker flirterig en vooral heel erg fun. Ze maken contact met het publiek en de andere modellen, wat ik zelf ontzettend leuk vind om te zien. Natuurlijk heb ik ook weer wat collage’s gemaakt. Ik heb ze geïnspireerd op wat er backstage bij de show gebeurd:

Schermafbeelding 2014-11-12 om 18.04.27Schermafbeelding 2014-11-12 om 18.12.12Schermafbeelding 2014-11-12 om 18.17.38
Bronnen: Grazia Popsugar Glamour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s