Victoria’s Secret bodylotion + eau de toilette

1
2
Afgelopen maandag was mijn favoriete show weer op televisie! Elk jaar kijk ik er weer naar uit. De Victoria’s Secret show is mijn favoriet omdat de modellen zo vrolijk en speels over de catwalk lopen. Tegelijkertijd stralen ze wel kracht uit en hebben ze ongelooflijk hard gewerkt voor hun killer body. En dat is wat mij enorm inspireert. Wel miste ik Miranda, zij is voor mij toch wel het últieme Victoria’s Secret model. Om nog héél even in de sfeer te blijven heb ik vandaag een artikel over de heerlijke bodylotion en eau de toilette van dit mooie merk. Ik heb beide producten in de geur ‘Pure Seduction’.

4

Ik heb beide producten gekocht op Schiphol. Daar zit een VS winkeltje waar je uitgebreid de verschillende geuren kunt testen. Dit heb ik gedaan en ik kwam al snel uit bij de geur ‘Pure Seduction’. De naam zegt het al: hij is heel vrouwelijk en verleidelijk. Als eerste de bodylotion: deze is heel romig en smeert makkelijk uit. Hij ruikt héél sterk. Ik doe wel eens alleen de bodylotion op en nog krijg ik te horen wie er zo’n lekkere, zoete parfum op heeft. Want zoet, dat is hij zeker! Deze geur is echt een bloemige geur.

3
De eau de toilette is een net zo’n bloemige geur. Ik vind het fijn dat het flesje transparant is, zo kan je precies zien hoeveel er nog in zit. De geur is hetzelfde als die van de bodylotion waardoor je ze makkelijk samen kunt gebruiken. Als ik mij eerst insmeer met bodylotion en net voordat ik de deur uitga nog even spray met de eau de toilette, weet ik zeker dat ik de hele avond lekker ruik. De geur is aanwezig, maar dat is ook wat ik wil bij een eau de toilette. Ik wil niet dat hij snel vervliegt. De combinatie van beide producten is wat zwaar, maar als je zeker wil weten dat je de hele avond lekker ruikt is deze combinatie zeker een aanrader!

6

Wat ik zo leuk vind is dat je bij Victoria’s Secret een mooi tasje erbij krijgt. De tasjes hebben donker- en lichtroze strepen en je houdt het tasje vast aan twee mooie, roze linten. Doordat ze de producten inpakken in dun papier met het VS logo erop, krijg je dat ultieme luxe gevoel. Ik merk dat meer merken dit gevoel proberen na te bootsen. Zo heb ik laatst lingerie gekocht bij Hunkemöller en wikkelden zij het ook in een luxe papiertje. Voordat ik de tas overhandigd kreeg, sprayde de verkoopster er nog een paar spraytjes parfum in. Goed afgekeken, maar dat vind ik niet erg! Ik houd van dat luxe gevoel dat lingeriemerken je kunnen geven. Ik ben heel tevreden over de Victoria’s Secret producten. Beide producten kosten €12,00 per stuk.

5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s