L’occitane Hand Cream

2 13 4

Mijn favoriete handcrème ontdekte ik zo’n drie jaar geleden. Hij zat in de goodiebag van de Beautygloss party. Dit merk was toen hoofdsponsor en ik was dolgelukkig toen bleek dat we allemaal een gratis product kregen, want L’Occitane is niet een heel goedkoop merk. Ik ben dol op deze handcrème mijn droge handen snel omtovert tot zachte handjes. Hij trekt snel in en met 20% Shea butter ook nog eens enorm verzorgend. Hij ruikt ook heel verzorgend, een beetje als Zwitsal meets Lavendel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s