Structures in pink

1
2kopie
3
Riverloop | NYC | Wet and Wild | NYX | Fogan

Een paar swatches van deze mooie, roze producten. Ik hou van de verschillende structuren die make-up kan hebben. Wil je een lichte dekking kun je gaan voor een mooie lipgloss, zoals die van Riverloop. Wil je zeker weten dat je roze lippen de hele dag echt roze blijven, ga dan voor een lipstain zoals die van NYX. Een lipstain trekt echt in je lippen. Een bijkomend voordeel is dat je geen last hebt van plakkerige lippen én ze geven niet meer af; alleen maar voordelen en daarom ook één van mijn favoriete soorten lipproducten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s