Carice and Halina – Anti glamour

1
4

3
Mijn favoriete hoofdstuk is natuurlijk ‘Mannen kijken’!

5

6
Door het boek heen vind je allerlei verschillende soorten aantekeningen, van beide dames. Alsof ze hun gedachten gewoon neer hebben geschreven in een soort dagboek. De opmaak van het boek vind ik ontzettend tof gedaan!

7
De foto’s laten ook goed zien hoe de twee dames zijn. En dat vind ik enorm inspirerend! Vond ik Halina eerst maar een vreemde vogel, nu ik weet wat haar achtergrond is vind ik haar zo leuk! Ook Carice op deze foto hierboven. Ondanks dat ze een internationale actrice is, blijft ze lekker zichzelf. Zo heeft ze een chique inloopkast, maar dan wel rommelig natuurlijk.

Deze onderstaande quote is van Diane von Furstenberg en vind ik perfect bij het boek passen. Ik denk echt dat je beter niet jaloers kan zijn op mensen die wat bereikt hebben, maar je inspiratie uit deze mensen moet halen. Als zij het kunnen, kun jij het ook! Zo lang je het maar écht heel graag wilt. Dit is mijn nieuwe favoriete quote:

best quote
2
goedHierboven één van mijn favoriete stukjes uit het boek. Ik zie het al helemaal voor me. Carice in een leren jasje, make-up op haar ogen en dan eindelijk naar een feestje. Op haar vijftiende voelt ze zich ontzettend stoer omdat ze met een vierentwintig jarige jongen zoende en dat het dan zo eindigt. Ik kreeg dit boek cadeau met surprise van vriendinnetje Evy! Het is een heerlijk koffietafel boek, leuk om lekker doorheen te bladeren en af en toe een hoofdstukje uit te lezen. Een aanrader als je van inspirerende powervrouwen houdt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s