Yves Rocher combineren met gellak

Ik ben gek op gellak. Het blijft lang zitten, het glanst als een gek en het laat je nagels er een stuk chiquer uitzien. Ik houd van de verzorgde uitstraling die het je handen kan geven. Ik heb lange tijd sensationails gebruikt, maar in verhouding vind ik dit ontzettend duur. Voor een klein potje betaal je al gauw €16 en je kan alleen de lak van dit merk gebruiken. Op een marktje kwam ik een goedkoper alternatief tegen: merkloze gellak voor €5. Deze was vooral heel stroperig en brandde zelfs toen ik het wilde uitharden. Ik ging dus op zoek naar een alternatief!
1
3
Ik kwam uit bij de Essence gellak. Dit is een base en top coat in een. Je brengt eerst een laag aan en die hard je dan uit onder de lamp. Essence raad aan om de lamp van hun eigen merk te gebruiken, maar ik gebruik gewoon mijn Sensationail lamp. De nagellak zou al uitgehard zijn na 30 seconden, maar ik doe altijd 1 tot 2 minuten. Zo weet ik zeker dat de nagellak uitgehard is en blijft hij langer zitten.

7
8
Dit is hoe het eruit ziet als je je nagels onder de lamp houdt. Na de basislaag, breng ik een laagje Yves Rocher lak aan. Deze laag moet je heel goed laten drogen, voordat je verder gaat. Ik heb zo’n twee uur gewacht zodat ik zeker wist dat de lak droog zou zijn. Ik heb geen droogspray of druppeltjes gebruikt om de lak sneller te laten drogen. Ik heb ze gewoon aan de lucht laten drogen. Daarna deed ik weer een laagje van de essence gellak op en deze liet ik weer twee minuten uitharden.

4
5
Het resultaat vind ik prachtig! Mijn nagels zijn zó glanzend. Ik vind het effect ontzettend mooi en als je niet beter zou weten, zou je denken dat ik zo van de nagelsalon afkom. Ik heb de lak bijna twee weken opgehad en toen eraf gehaald. Hij zat er toen nog perfect op. Ik had alleen wat uitgroei aan de onderkant van mijn nagels, maar dat is logisch want je nagels groeien in die weken tijd gewoon door. Wel moet ik zeggen dat ik hele sterke nagels van mijzelf heb. Ik kan ze heel lang laten groeien en ik kan ze ook niet buigen. Deze essence lak is zeker een verbetering met vroeger. Toen hadden ze een oude formule en een aparte base- en topcoat. Deze kromp heel erg als je hem onder de lamp had gehad waardoor de lak totaal niet mooi bleef zitten. Daar heb ik bij de nieuwe formule geen last meer van. Zeker een aanrader voor nog geen €3!

6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s