Schermafbeelding 2014-11-12 om 19.30.361
2
Al een jaar ben ik fan van de foundation van Rimmel. Helaas is deze vrij prijzig en door mijn studenteninkomen ben ik altijd op zoek naar goedkope alternatieven. Catrice foundations zijn een stuk duurder geworden, vandaar dat ik naar het Essence schap liep. Deze foundation is nog geen €4.

3
Ik heb de lichtste kleur gekocht. Ik houd namelijk van shapen met bronzer, waardoor ik al kleur in mijn gezicht aanbreng. Met een donkere foundation eronder zie ik eruit als omaatje die te lang in de zon heeft gelegen. De lichtste kleur vind ik helaas vrij oranje als je hem aanbrengt maar namate de dag vordert trekt hij meer in je huid en wordt de kleur steeds mooier.

4
Essence belooft een zachte structuur die de hele dag blijft zitten. Ik ben heel verrast want deze foundation blijft inderdaad heel lang zitten! Een minpunt is dus dat de foundation een tikje naar het oranje nijgt, maar hij blijft wel de hele dag zitten. Ik gebruik deze kleur als back-up voor dagen dat mijn huid wat bruiner is door de zon. Dan meng ik een drupje van deze Essence foundation met mijn lichte kleur die ik normaal gebruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s