Andrélon Pink

 4
1
3
2Volume poeder: Andrélon | Hitteprotectie spray: Andrélon |
Lippenstift: NYX | Nagellak: Fogan

 

Vandaag laat ik jullie een paar van mijn favoriete producten zien. Ze komen uit de Pink collectie van Andrélon. De naam vind ik zo gek, alsof ik producten van de Pink lijn van Victoria’s Secret in mijn handen heb, maar dat terzijde.

Hitteprotectie spray
Ik heb van mijzelf een enorme bos met krullen. Bij anderen vind ik krullen zó mooi, maar bij mezelf vind ik het vooral irritant en lelijk. Om die bos krullen te temmen gebruik ik de hitteprotectie spray van Andrélon. Ik spray het door mijn haar heen waarna ik het borstel, föhn en vervolgens stijl met een CHI stijltang. Hij beschermt tot 230 graden en ruikt erg lekker. Ik weet nooit of zo’n hittespray nou écht werkt, want ik hebt jaren lang vrijwel elke dag mijn haar zonder bescherming stijl gemaakt. Maar het is altijd fijn om te weten dat je het min of meer beschermt. Daarnaast maakt het je haar lekker zacht en ruikt het lekker. Voor de prijs hoef je deze extra beschermende stap niet te laten.

Volumepoeder
Doordat ik dus eigenlijk krullen heb, heb ik ook volume in mijn haar. Dat is weer een fijne bijkomstigheid! Toch merk ik dat als ik mijn haar stijl heb er een stuk minder volume in zit dan wanneer ik mijn eigen krullen heb. Om dit volume terug te brengen gebruik ik volumepoeder. Jaren lang heb ik OSIS Dust It Powder gebruikt, maar deze is vrij duur voor de hoeveelheid die je krijgt. Ook is hij alleen maar bij kapperswinkels te verkrijgen, wat ik zelf erg vervelend vind. Ik ben toen overgestapt op de volumepoeder van Kruidvat maar die maakte mijn haar zó stroef dat ik niet eens meer met mijn hand door mijn haar kon. Ook ging de poeder aan elkaar plakken waardoor je harde brokken kreeg in het potje en je de poeder niet meer makkelijk over je haar kan strooien. Mijn nieuwe aanwinst is de poeder van Andrélon en hij doet zeker niet onder voor mijn Dust It powder. Ik gebruik hem door verschillende scheidingen op mijn hoofd te maken en daar de poeder op te strooien. Je gebruikt de poeder dus echt op de aanzet van je haar omdat je daar volume wil creëren. Ik ben enthousiast over deze producten van Andrélon, zeker aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s