Calvin Klein Berry Shimmer

1a

Omdat het kerst is, heb ik een feestelijke post voor jullie! Ik laat jullie de Calvin Klein blush zien in de kleur Berry Shimmer. Deze blush is mij toch een pareltje!

2a
3a
4
De kleur is een hele mooie berry roze kleur. Ik vind de verpakking ongelooflijk mooi. Lekker strak en het logo staat mooi mooi gedrukt op het doorzichtige doosje. Doordat het dekseltje doorzichtig is kun je ook meteen zien welke kleur hij is. Dat scheelt weer even zoeken in je stash naar de perfecte kleur.

De pigmentatie is op zijn zachts gezegd geweldig. Ik heb een klein veegje gebruikt voor onderstaande swatches. Ik dempte mijn kwast lichtjes in de blush maar ik had nog een hele roze wang toen ik hem op mijn wang depte. Het is dus verstandig om deze blush eerst af te tikken voordat je hem opdoet.

5a
6a
De Calvin Klein blushes kun je bij Big Bazaar kopen op de make-up afdeling. Hier kost de blush maar €3,99! Zeker de moeite waard want wauw, wat een pigment en mooie uitstraling heeft deze blush!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s