Beautyblender

2
1
Ik ben gek op dit roze eitje. Dit roze eitje is een spons en heet officieel de Beautyblender. Je gebruikt hem om foundation, poeder of blush aan te brengen. Ik gebruik hem vooral voor dat eerste, want hij brengt foundation heel egaal aan.

3
4
5
Om de Beautyblender te gebruiken moet je wel vijf minuutjes eerder opstaan. Je vult namelijk de wasbak met lauw warm water. Daar gooi je de Beautyblender voor 30 seconden in. Dan haal je hem eruit en knijp je het water er flink uit. Ik pak altijd een handdoek en knijp hem daarin uit. Dan is de spons vochtig maar niet zo waterig als dat je hem alleen maar zelf uitknijpt zonder handdoek. De spons is nadat je hem in het water hebt gehad een stuk groter dan dat hij helemaal droog is.

6
Ik gebruik de spons door hem te stempelen op mijn gezicht. Ja, dat klopt. Je drukt de foundation op je huid. Hierdoor krijg je echt dat mooie, egale effect. Na de foundation poeder ik het af met een gewone poederkwast. Ik gebruik de Beautyblender eigenlijk alleen maar voor foundation. Ik was hem elke keer nadat ik hem gebruik heb goed uit. Ik laat hem onder de lauw warme kraan stromen en knijp hem vervolgens een paar keer goed uit. Daarna knijp ik hem nog een keer droog in een handdoek. Zo blijft hij het langst mooi en verkleurt hij het minst snel. Hierdoor ben ik ook al gauw vijf minuten bezig met het doen van mijn foundation, omdat ik hem mooi wil houden en daarom goed reinig. Al met al ben je dus iets langer bezig met de basislaag van je make-up, maar krijg je er wel een enorm mooi resultaat voor terug! Ik ben fan van dit roze eitje!

7

Een reactie op “Beautyblender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s