London snaps en aanraders

Afgelopen maandag was ik een dagje in Londen. Ik ging op en neer puur voor één ding: christmas shopping! Vandaag laat ik jullie een paar foto’s zien die ik maakte in Londen en geef ik tips hoe je zoveel mogelijk uit je dag kan halen in London town.

collage

Tips, tricks en favoriete adressen 
Het begint thuis al met een goede voorbereiding. Trek die lelijke Uggs of sportschoenen aan want je gaat een héle dag vol op winkelen, lopen en rennen om de beste koopjes te scoren. Ik deed mijn leren jasje aan omdat deze lekker warm is en hij geen ingewikkelde knopen heeft. Dit bespaard een hoop gedoe (en tijd!) tijdens het passen. Gooi voordat je weggaat ook je tas leeg. Die rode, roze én nude lippenstift ga je echt niet opdoen tijdens een dagje winkelen. Haal ook zoveel mogelijk pasjes uit je portemonnee. Zo is je portemonnee lichter én heb je minder pasjes die je kwijt kan raken of gejat kunnen worden. Nu over naar de fun part; mijn favoriete plekjes ga ik met jullie delen.

Schermafbeelding 2014-12-24 om 19.10.01
Victoria’s Secret – New Bond Street 111-115
Met stipt op nummer één is Victoria’s Secret mijn favoriete winkel in Londen. Het filiaal op New Bond Street is groot én heeft nu verschillende outfits van de laatste VSFS uitgestald. Hierboven op één van de polaroid foto’s zie je het pakje wat Doutzen afgelopen show aanhad. De winkel is prachtig aangekleed en telt drie verdiepingen. In de lente wordt er nog een heel nieuw gedeelte geopend. Victoria’s Secret is een mix van budget en luxe. Er zijn inderdaad BH’s die voor £298,00 over de toonbank gaan, maar je koopt er ook al een BH voor £35,00. Zéker een aanrader, dit prachtige filiaal!

Schermafbeelding 2014-12-24 om 19.15.43

Superdrug – Oxford Street 508-520
Superdrug is een soort luxere kruidvat met prachtige merken. L’oreal, Rimmel en Maybelline zijn er natuurlijk te vinden, maar negeer die schappen maar snel. In Londen is it all about Sleek, I love Make-up, Make Up Academy en Make-up Revolution. Dit zijn stuk voor stuk prachtige merken die je in Nederland alleen online kan bestellen. De prijzen zijn vergelijkbaar met Catrice maar hebben een veel luxere uitstraling. Natuurlijk heb ik hier ook verschillende producten gekocht die ik jullie snel ga laten zien in een shoplog!

Schermafbeelding 2014-12-24 om 19.18.34
Boots – Piccadilly 73
Boots zie je door heel Londen. Het is een drogisterij, waar je naast advies vragen ook make-up kan kopen. Boots is wel een stukje duurder dan Superdrug. Zo kocht ik Batiste droogshampoo en dat scheelde meer dan de helft. Het filiaal op Piccadilly Circus is heel groot, goed bereikbaar en heeft een groot assortiment.
Schermafbeelding 2014-12-24 om 19.25.15
TGI Friday’s – 25-29 Conventry Street
Deze plek heb ik het afgelopen jaar al aan héél veel mensen aangeraden. Wil je heerlijk uiteten, ga dan naar TGI Friday’s. Deze vind je door heel Londen heen, maar eentje die heel bereikbaar is, is die op Piccadilly Circus. De spareribs met Jack Daniels saus is hun specialiteit en het vlees is zo mals en zacht. De sfeer in het restaurant is heel erg leuk. Er staat vaak wel een rij, maar deze gaat gelukkig erg snel voorbij! Een aanrader om hier lekker te gaan eten na een dagje winkelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s