Superdrug London shoplog

Vandaag laat ik jullie zien wat ik bij Superdrug kocht in Londen! Een paar make-up dingen wilde ik heel erg graag hebben en ik ben zo blij dat ik ze in Londen gevonden heb. Kijk snel mee!

1I Heart Make-Up Chocolate Palette – £7.99
Dit chocolade palette is natuurlijk helemaal afgekeken van het Too Faced Chocolate Palette. Het palette van Too Faced mag dan ook echt naar chocolade ruiken, dit palette vind ik veel mooier vormgeven. En nou ja, als vormgeefster bij een tijdschrift is dat wel waar ik op let! Ook scheelt het zo’n £37 pond met het originele Too Faced Palette. Er is een review onderweg, dus de binnenkant en swatches zien jullie snel!

2
3I Heart Blushing Hearts – £4.99
Yes, that’s right. Ook dit hartje is goed afgekeken van Too Faced. Ook H&M heeft op dit moment een soortgelijk hartje in het assortiment. Ook dit hartje is met zijn prijs van £4.99 een stuk goedkoper van de originele van Too Faced. I Heart Make-Up is een prachtig merk die mooie dupes maakt.

4Make Up Revolution Blush Palette – £6.00
Zes pond voor zes blushes én twee highlighters? That’s right! Dit palette ziet eruit als een professioneel Mac palette, niet waar? En daar doet hij ook zeker niet voor onder. Ik heb hem in de winkel geswatched en de pigmentatie is prachtig.

5Batiste Dry Shampoo Full Size – £2.47
Dit is de grootste flacon die Batiste in het assortiment heeft. Kijk die prijs! Voor nog geen 2,5 pond kocht ik deze enorme fles droogshampoo. Daarvoor ga ik natuurlijk niet met vettige haren rondlopen. In Nederland betaal je al gauw zeven euro voor een normale verpakking. Mocht je in Engeland komen, ga dan zeker langs Superdrug om deze droogshampoo in te slaan. Een tip: bij Boots is Batiste ook nog iets duurder. Superdrug is echt de goedkoopste qua Batiste droogshampoo.

concealer
Collection Lasting Perfection Concealer – £4.99
Deze concealer stond heel hoog op mijn wishlist. Na zeven (!) verschillende Boots en Superdrugs gehad te hebben, kwam ik hem éindelijk tegen. Ik nam hem ook mee als cadeautje voor een vriendinnetje. Allebei wilden we de lichtste kleur, nummer 1 in kleur Fair.

Een review van het chocolade palette staat al gepland! Waar willen jullie nog meer een review of switches van zien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s