YOU BROKE ME

2
Mijn Too Faced duo oogschaduw is gebroken. Zó zonde want ik had hem nog nooit gebruikt. Links zat een roze kleur en rechts een lichtroze highlighter. Nu zit het door elkaar dus het is lastig om de oogschaduw weer bij elkaar te persen. Toch ga ik dit denk ik wel binnenkort proberen, dan wordt het een midden roze kleur denk ik. Toch ziet dit er ook wel gaaf uit, zo’n gebroken oogschaduw. Het heeft wel iets, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s