Thank you 2014

Dank je wel 2014, dat je zo goed voor mij bent geweest. Doelen die ik mijzelf stelde afgelopen jaar zijn uitgekomen: ik ben afgevallen, vormgeefster geworden bij Scratch Magazine en ik heb een nieuw bijbaantje gevonden waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Ik kocht mooie beautyproducten, ben twee keer naar Londen geweest en ik heb Queen B live gezien! Ik ben precies op de plek waar ik wil zijn en ik kan daar niet vaak genoeg dank je wel voor zeggen. Ik heb een paar vragen uit de Misslipgloss TAG overgenomen.

1
Het oude jaar
Wat is je leukste moment/herinnering van 2014?
Meteen een lastige vraag om mee te beginnen! Ik denk dat ik school in het algemeen moet zeggen. Is dat nerdy? Ik heb het ontzettend naar mijn zin op school. Afgelopen jaar heb ik een magazine en conceptboek mogen maken over mijzelf als merk. Hierdoor ben ik erachter gekomen wat ik later wil gaan doen. Ook ben ik nu vormgeefster voor Scratch Magazine en dat is iets wat ik al meer dan een jaar wilde.

Wat is je meest gebruikte beautyproduct van 2014?
NYX Taupe! Ik kan niet zonder deze mooie bronzer met grijze ondertoon.

1
Welke grote les heb jij geleerd in 2014?
Denk positief en denk aan de dingen die jij wilt; dan trek je vanzelf alle dingen aan die jij wilt hebben. Hier ga ik nog een blogpost overschrijven, want het is zó waar en dat ga ik jullie bewijzen!

Welke 3 blogposts waren het populairst op jouw blog in 2014?
Ook al ben ik nog maar een paar maanden bezig, ik had nooit gedacht dat mijn blog al zo goed zou lopen! De winactie met thetrenddealer en mijn outfitfoto’s door Kirsten zijn het meest bekeken en daar ben ik heel erg blij om!

2
Wat is het leukste ding dat je voor je blog hebt mogen doen in 2014?
De winactie mogen organiseren! Dit was heel erg leuk en echt een kans als beginnend blogger!

Het nieuwe jaar
Wat zijn de plannen met je blog voor 2015?
Ik wil filmpjes gaan maken! Ik ben hier heel erg mee aan het spelen omdat ik korte filmpjes wil maken. Ik wil graag dat mijn blog een plek wordt waar je lekker doorheen kan scrollen en waar je inspiratie uit kan halen.

Wat zijn je doelen/wensen/ideeën voor 2015?
Mijn grootste wens is stage lopen bij Vogue. In september gaat mijn stageperiode van start en ik ben druk bezig met de voorbereidingen. Een ander doel is om in Amsterdam te gaan wonen, leuke dingetjes met vriendinnen te blijven doen en natuurlijk mooie producten kopen om hier te laten zien aan jullie.

1
Heb je enig idee wat de beautytrends voor 2015 zullen zijn?
Wafeltjeshaar, the 90’s lip en Twiggy wimpers zijn weer terug van weggeweest!

Wat wil je anders doen in 2015 op blog gebied?
Ik wil graag tags bij mijn artikelen gaan plaatsen. Ik vergeet dit vaak en heb uit luiheid geen zin om ze bij de oude artikelen erbij te zetten. Zonde, want hierdoor zijn artikelen veel makkelijker te vinden door het grote publiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s