Primark London Shoplog

Nu ik bij de Primark werk, kom ik er het hele weekend lang. Elke week weer zie ik welke nieuwe kleding binnen zijn gekomen. Toen ik in Londen was, wilde ik toch even naar binnen om te kijken. Je weet nooit of ze veel andere producten hebben. Dit viel heel erg tegen. Vesten, truien en zelfs de jurkjes waren precies hetzelfde als wij in het filiaal in Venlo verkopen. Dit had ik niet verwacht, omdat ons filiaal een heel stuk kleiner in dan het filiaal op Oxford Street in Londen. Toch heb ik een paar leuke dingetjes gekocht. Verder kocht ik ook nog wat panty’s, maar erg boeiend zijn die niet.

1
2
Plaid short – £11.00
De plaid trend vind ik zo leuk. Sjaals, mooie broeken en shortjes: ze worden allemaal in dit patroon bedrukt. Ik vind het lekker Engels staan. Ik ga dit shortje combineren met een panty, chuncky heals en een leren jasje.

4
3

Metallic tattoos – £1.50
Deze heb ik inmiddels ook in Primark Venlo gespot voor twee euro. Dit zijn de bekende metallic tattoos. Deze zij normaal een stuk duurder. Te duur vond ik om gewoon even te proberen. Voor de prijs van £1.50 wilde ik ze wel meenemen om uit te proberen.

6Reversible scarf – £6.00
Een enorme trend dit seizoen is de reversibel sjaal. Aan beide kanten van de sjaal zit een andere print. Vooral de rode tartan sjaal zie je ontzettend veel in het straatbeeld. Toch koos ik voor de blauwe versie, omdat ik nog geen blauwe sjaal in mijn bezit heb. Ook vind ik deze net wat chiquer en specialer dan de rode versie. Erg leuk om te combineren met een zwart leren jasje!
5
Maltesers Treat bag – £0.80
Ken je dat dat je in de rij staat om af te rekenen en er toch nog wat dingen aan je vingers blijven plakken? Dat had ik met dit zakje maltesers. Altijd lekker om tijdens het winkelen een zakje snoep bij te hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s