SUPERTRASH Armcandy

2
3
4
5
1
Deze mooie armband van SuperTrash kreeg ik van mijn broer voor onze verjaardag. Ik ben gek op de sieraden van SuperTrash en heb er dan ook meerderen van nu. Ze zijn enigzins betaalbaar maar geven wel dat luxe gevoel waar ik van houd.

De armband is zilver en dat had mijn broer goed onthouden, want ik had nog geen armband die mooi bij mijn zilveren Michael Kors horloge stond. Deze heb ik nu al een aantal jaar en steeds droeg ik hem zonder andere sieraden. Ik ben heel erg blij dat ik nu deze armband op mijn pols kan hangen. De armband heeft een magneet sluiting, waardoor ik soms wel bang ben dat ik hem verlies. Ik vind de stud heel erg mooi op de armband. Hierdoor is hij stoer en opvallend. Echt een eyecatcher!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s