I Heart Make Up Chocolate Palette

6
7

2
10
Schermafbeelding 2014-12-24 om 20.32.26
3
4
9
5
11
12
8Dit palette stond helemaal bovenaan mijn verlanglijstje toen ik naar Londen ging. Dit is het I Heart Make Up Chocolate Palette. Dit palette is zeker weten geïnspireerd op het Too Faced Chocolate Palette. Echter ruikt de oogschaduw bij de Too Faced versie ook écht naar chocolade. En dat heeft deze van I Heart Make Up niet. Maar hij is dan ook wel zo’n £37 goedkoper. Je koopt dit palette bij Superdrug namelijk voor maar £7,99.

Ik vind het palette er super leuk uitzien, de kleurtjes prachtig en ik vind het leuk dat de oogschaduwkleuren namen hebben. Lekker makkelijk als je wil aangeven welke kleurtjes je gebruikt hebt in een look. Ik kreeg het pigment niet zo goed op de foto als dat het in werkelijkheid is, maar google even en je krijgt genoeg foto’s te zien! Want het is een heerlijk palette, en dan niet alleen omdat het eruit ziet als chocolade.

2 reacties op ‘I Heart Make Up Chocolate Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s