What is in my everyday bag

Schermafbeelding 2014-12-01 om 21.07.10
Vandaag laat ik zien wat er in mijn tas zit die ik elke dag meeheb. Ik neem mijn tas mee naar school, werk, vrienden: eigenlijk overal.

iPhone
Natuurlijk zit mijn iPhone standaard in mijn tas. Ik heb de gouden 5S versie waar ik nog steeds ongelooflijk blij mee ben. Ik heb er een dik klaphoesje omheen zitten, waar ik ook twee pasjes in kan bewaren. Handig én zo blijft mijn iPhone goed beschermd.

Alien parfum
Deze parfum is zó heerlijk. Ik heb hem niet elke dag mee in mijn tas, ik heb meestal een goedkopere parfum in mijn tas zodat ik hem lekker vaak kan bij sprietsen gedurende de dag.

Mascara
Ik heb altijd een mascara in mijn tas zitten. Je weet nooit of je onverwachts bij iemand blijft slapen en dan kan je de volgende dag in ieder geval een likje mascara aanbrengen.

Lippenstift
Als ik overdag lippenstift opdoe, neem ik dezelfde kleur ook mee in mijn tas. Zo kan ik hem na een hapje eten meteen bijwerken.

Eten
Ik hou van lekkere broodjes maar als student vervang ik dit vaker dan ik wil voor een appeltje. Goedkoper én gezonder, dat wel. Toch zou ik het liefste elke dag zo’n lekker belegd broodje mee naar school willen nemen.

EOS Lipbalm
Nadat ik mijn rosebud salve kwijt geraakt ben, heb ik deze gekocht. En hij is fijn! Niet zo verzorgend als rosebud salve, maar wel goedkoper. Daarbij is de geur wel heel fijn en gaat hij lekker lang mee. Ik gebruik op dit moment de lemon versie.

Agenda
Mijn agenda zit áltijd in mijn tas. Ik vind de agenda op mijn iPhone zo vervelend. Er gaat niets boven ouderwets met de hand je afspraken opschrijven. Ik schrijf mijn werkschema, schoolrooster en afspraken met vriendinnen op in mijn agenda. Dit jaar heb ik er eentje van de HEMA en die vind ik hartstikke fijn. Je hebt genoeg plek om te schrijven en hij ziet er ook nog eens leuk uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s