RIMMEL FOUNDATION

4
3
1
Schermafbeelding 2014-12-13 om 00.10.24

2Foundation: Rimmel | Kwast: Real Techniques | Shimmer powder: Essence

Mijn favoriete foundation van dit moment is the Wake Me Up foundation van Rimmel. Ik heb de lichtste kleur en deze matcht mooi met mijn huid. Hij is iets aan de lichte kant, maar dat vind ik niet erg. Ik compenseer dat door bronzer aan te brengen. Hij smeert heel fijn uit en doordat hij zo vloeibaar is heb je maar een klein druppeltje nodig. Op de foto zie je ook nog een hele mooie limited edition van Essence. Het is een shimmer powder met een gouden overspray. Ik vind het patroon zó mooi dat ik hem nog nooit gebruikt heb. De kwast is van Real Techniques en met deze kwast breng ik mijn foundation aan als ik die dag geen zin heb in het ritueel van de Beautyblender.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s