Golden Rose Scale Effect 08

1
2
3Basislaag: OPI pepe’s purple passion (Muppet Collection 2011)
On top: Golden Rose Effect 08

 Zo’n drie jaar geleden waren de zogenaamde flakies een hele rage. Ik moest en zou de Golden Rose versie bemachtigen, want deze kwamen op elke blog als beste uit de test. Ik heb toen verschillende versies ingeslagen en nummer 08 vind ik nog steeds de mooiste. De nagellak kan je het beste omschrijven als kleine glinsterende stukjes, die je als een topcoat over een andere nagellak doet. Door een donkere basislak te gebruiken komen de kleuren van de flakies, oftewel scale effect, nog mooier uit. Nummer 08 is in het ene licht groen, dan weer oranje en in een ander licht een mooie bronzen kleur. Deze nagellak verveelt dus geen moment en is elke keer weer anders! Hij valt door de rood/paarsige basislak niet heel erg op, maar ik vind het wel mooi dat het een klein extraatje geeft zonder echt de show te stelen. Leuk om weer zo’n oud lakje tegen te komen in mijn stash!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s