Lee Stafford Poker Straight

Naamloos-1Shampoo: Lee Stafford Poker Straight

Lee Stafford, het merk met de roze verpakkingen dat ik al heel lang wil uitproberen. Ik was vooral erg benieuwd naar de Poker Straight producten, omdat deze als eigenschap ‘gladmakend’ hebben. Met mijn enorme bos krullen is elk product dat ze stijlen maakt meer dan welkom!

Dit is maar een klein flesje van 75 ml, maar dit is meer dan genoeg om meerdere keren je haar mee te wassen en om kennis te maken met het product. Ik betaalde €2,95 voor dit flesje bij Douglas. Het product ruikt heel erg lekker! Je merkt dat dit een duurder kappersmerk is. De shampoo schuimt minder erg dan ik had verwacht, maar ze zeggen dat dit beter is voor je haar. Je haar zou minder uitdrogen bij minder schuimende shampoo’s.
Het product zorgt ervoor dat je haar glad wordt gemaakt, dit is een heel scheikundig verhaal dat je hier kunt terug lezen. Om heel eerlijk te zijn vind ik deze shampoo niet eens zo heel fijn. Hij maakt mijn haar inderdaad wat minder krullend, maar mijn haar voelt helemaal niet fris aan. Alsof er een laagje over mijn haar heen zit. Het maakt mijn haar niet zacht en het valt er ook niet per sé mooier door. Ik maak dit flesje op, maar ik zou hem helaas niet opnieuw kopen. Nou ja, een negatieve review moet ook kunnen, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s