Essence Lash Princess Mascara

1
2

Een van de nieuwste mascara’s van Essence is de Lash Princess Mascara. Door de mooie verpakking en vrij simpel borsteltje was ik heel benieuwd naar deze mascara en nam ik hem mee. De verpakking vind ik mooi. Niet heel chique, maar er is goed over de details nagedacht. Zo passen de vrouwelijke versieringen goed bij de vorm van de huls.

4

Essence belooft ons dat dramatische effect wat vrijwel elke mascarafabrikant ons belooft. Ook moeten mij dunne wimpertjes een stuk voller worden. Kijk je mee naar het resultaat?

swatches essence
Ik ben tevreden over het resultaat! Het zijn geen dikke, dramatische wimpers zoals Essence ons beloofde, maar daardoor vind ik het effect niet minder mooi. Mijn wimpers zijn een stuk langer en goed gesepareerd. Ik heb voor de foto’s slechts één laagje aangebracht. Ik vind de mascara vrij natuurlijk ogen en dat vind ik hartstikke mooi. Een prima mascara dus voor maar €3,39.

3 reacties op ‘Essence Lash Princess Mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s