Got a present!

vogue redactie
vogue-compleet

Of nou ja, eigenlijk alweer een hele tijd geleden. Ik maakte toen foto’s van de inhoud van het pakket maar wist eigenlijk niet zo goed hoe ik het wilde laten zien aan jullie. Het pakket heb ik gewonnen doordat ik meedeed aan een winactie van VOGUE. Ik had niets meer gehoord en ineens kreeg ik een enorm grote doos thuis gestuurd. Mijn moeder appte mij al meteen ‘Mir, je hebt toch niet wéér iets besteld?’ Ik antwoordde negatief en zei dat ze hem wel mocht open maken voor mij. Wat bleek, ik had het VOGUE pakket gewonnen! Het bekende witte en grijze VOGUE T-shirt zit erin. Een zwarte canvas tas, een grijze hoodie en een kladblok met pen. Het állerleukste van het hele pakket vond ik stiekem nog wel het persoonlijke kaartje dat erbij zat.

3 reacties op ‘Got a present!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s